turust.fi

Uutissi Turust 27.3.2017

FORI_22
Uutissi Turust. Uutisankkalinnassa päivystämäs Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raumalainen tyyppi oli jo 14:n kerran jääny kii ilman korttii ajost luvatta käyttöönotetul katsastamattomal autol kännis ja huimausaineiren vaikutuksen alasena. Oli pahotellu kovin et reko tapahtus epähuamios.
ooo
Maollaisten muistoi on alettu kerätä. Maolaissi oli 60 luvul Helsinkis Tampereel Turus ja – Rääkkyläs. Rääkkyläs heiän ihanne oli kaiketi Mie Tse Tung.
ooo
Turus seurattiin jännityksel viikonlopun urheilutapahtumii ja torettiin et se on ihan ookoo jos punaset voittaa. Formulois.
ooo
Satoi ihmissi on pirätettry korruption vastasis miälenosotuksis Venäjäl. Hallituslähteist vakuutetaan ettei o mitään perää korruptios ja pirätetyt pääsee vapaaks heti kun on maksane miliisil normaalit lahjukset.
ooo
Presirentti Trumppi oli lykänny Ankela Merkkelil 350 miljardin laskun Naton kuluist. Merkkeli ei ollu hätkähtäny vaan kysyny et onks antaa biljoonast takasi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!