turust.fi

Uutissi Turust 27.2.2017

FORI_37

Uutissi Turust. Uutisfikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Perussuamalaisten kriittinen suhtautuminen taiteeseen taas tuli esil. Annettiin potkut tyypil ketä oli lahjakas säveltämä. Matkalaskui tosin vaan mut kumminki.
ooo
Yllättävän runsas lumentulo on herättäny kysymyksii monis talonomistajist. Päällimmäinen on see et mihen sen vois palauttaa.
ooo
Toi on toi Tom of Finland buumi antanu suamalaisist ehkä vähä ykspualisen kuvan. Jopa hiihtokilpailun maalisuaral koitti norkjalaine heittäytyy suamalaismiähen syli.
ooo
Keskon toimitusjohtaja Helander oli venenäyttelys käyny ja saanu puuveneosastol irean et vois kai ne Siwatkin lakkauttaa.
ooo
Parhaan sairaalasarjan tekijöi ja esiintyjii on taas palkittu perinteises Puoskari-gaalas. Tavotelluin oli tiätty parhaast leikkauksest annettu Puoskari.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!