turust.fi

Uutissi Turust 25.7.2016

FORI_23
Keskkesässi uutispläiskäyksi:
Turu kaupunk meina tikitalisoira kaik pelastussuunnitelmas. Tarkotus o, et kaik ketkä tartte niit, voi käyrä intterwepis kattomas, mitä pitäs tehrä ku palohälyttime raikaa tai kauhia krääsä tunkke jostai nokkasse. Onneks melkkest kaikil o muutenki ne älyvehkee ain noka eres, ni ei tarvi sit muut ku vaa koitta muista et mist kuuklest ne ny oikke sit löytyskä…
Turu Linnas kaik paikal osunee saa pykät oikke komioi hiakkalinnoi elokuu 12. päivä saak, eikä eres maksa mittä. Linnat viäl kostutetaan erikeepperivetel, ettei iha heti romahra. Tai kyl ne aikast pia romahta, ku joka keskviikko kolmelt alkka oikke sota, misä linnat pannaa matalaks ritsoil ja käpykatapulteil.
Noi Laiturikemut o taas tulos, mut tänävuan Kulmala poja o siirtäny ne jokiranna laitureilt ylös Urkkapuisto. Sielt jos rakentaisiva laituri Aurajokke asti, ni se o sit kyl tosi Down. Pitäis men tosi varovast sit siin.
Perinteine Roffan kellari tual ylioppilastaloje kellaris o saanu uuret omistaja, jotka meina avat paika taas syksyl. Se o iha lookist, et nää samat jannut mil o se Kolme Kaljaa ylioppineittekyläs, hankki paika sihe matkavarrel kaupunki. Jos siält vaik sais sit sen neljänne.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!