turust.fi

Uutissi Turust 24.10.2016

FORI_34
Uutissi Turust. Uutispulvaanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tonaltti Rumppi on sanonu et hän ei meinaa hyväksyy resirentinvaalien tulost. Naantalin kaupunkintalon kaffehuanees aprkoitiin et mahtaaks hänel olla tarkotus muuttaa Hillarun kans Valkoseen talossen siin tapaukses et häviö tulee vaaleis. Ja mitä se Billu sihen sanoo.
ooo
Patrikki Laine on änäris nimpal hyvin pärjänny et Parsseloonas on alettu miättimään et Leonel Messi vois saara lempinimen Katalonian Patrik Laine.
ooo
Niämi oli lääkäril käyny ja saanu määräyksen et tarttis lisätä lautasel vihanneksii ja juureksii. Oli heti totellu ja menny syämään lehtipihvin ranskalaisil.
ooo
Lehres oli et Turun kaupunkin jakamat avustukset on menos remonttiin. Tämä ei o uutinen remonttiin  ne on paljo menneet tähänkim mennes, nimittäin Tarmon talon remonttiin ja jopa on jääny ylittekin tyäväentalon pojil  jaettavaks
ooo
Ruattinkiälissi kannatushuutoi veikkausliikas. Grön och vit, åländsk dynamit. Svart och blå. Åbotraktens fiasco.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!