turust.fi

Uutissi Turust 23.1.2017

FORI_32

Uutissi Turust. Uutistrumputtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämä sarjahukuttaja Joensuus on ollu viikon puheenaihe kun hän katos heti ku tuamio julistetti. Joensuun poliisi sanos et haetaan kaikes rauhas. Aikaa on ennenkuj jäät sulaa.
ooo
No ei menny kun pari päivää ni hänet löyrettiin autost Joensuun keskustas. Siin autos oli toinenkim miäs. Se toinen oli ollu pelkääjän paikal.
ooo
Ajokorttii oli tiätystenki hänelt heti kysytty. Hän sanos et ei sitä löyry. Se on kai hukuksis.
ooo
Jo ennen pirätyst oli ehritty tehrä hänen kotona kotietsintä. Kirjahyllykin oli kohnattu. Ei ollu löytyny kun yks opus. Tämä Uppo-Nalle.
ooo
Urheilu-uutissi. Urheilugaalaa juhlittiin kovin mut ei muistettu mainita Donaltti Trumpin vahvinta urheilulajii. Mikä on nämät 5000 kilometrin airat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!