turust.fi

Uutissi Turust 22.8.2016

FORI_31
Uutissi Turust. Uutisrahtarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin iltavesperin yhteyres iltarauhan kuuluttaja valitaan jatkos poliittisin perustein. Hänen tarttee olla pualuekannaltans repuplikaani. Täytyy olla kun hän kerran on trumputtaja.
ooo
Niämi kenel on ain pal ireoi ehrotti et noit paikallismarkkinoi mitä on mahrottomasten olemas vois yhristää. Naantali ja Laitila ny kumminki. Pirettäis Tuhka-munamarkkinat.
ooo
Tota on pal pohrittu et voiks Tepsi päästä viäl joskus pelaamaan Veritas stadionil. Ja torettu et ehkä hyvinkin pian; nousukarsinnas Intterii vastaan.
ooo
Äijät toril pohriskeli et mikä seuraus simmosest voi olla jos lyä naista. Oikeuremmukast on see et saa sakoi tai ehrollist. Torellisuures voi siit saara olympialaisis mitalinki.
ooo
Liisa Hyssälä 68 vee miättii elämänurallens jatkosuunnitelmii. Ei suastunu sihen mitä ehrotettiin et yksinkertasist olis ollu vaan kömpii Kelas tiskin yli sinne asiakkairen pualel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!