turust.fi

Uutissi Turust 22.5.2017

FORI_25
Uutissi Turust. Uutisraparperina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Alihankinnoi teetetään nykyäs joka alal. Esimerkiks paatteihin tehrään sisustukset alihankkijal eli sisustusfirmal ja tämä teettää seuraavaks huanekalut alihankkijal eli kalustusyhtiöl . Eikä täsä viäl kaik. Olli Mannil on kuulemma viäl erikses simmonen ku pöytälaatikkoyhtiö.
ooo
Paavi oli Roomas käyny lähiös tavallisten ihmisten kotona siunaamas ja jakamas rukousnauhoi. Ei hän tiätty niitä ovikelloi soittanu misä luki et ei mainoksii.
ooo
Turkulaine Husson alusvaateliike on toiminu menestyksel jo 80 vuaren ajan. Yrittäjä sanos et saatu tuatto on kyl laitettu äkkii liiveihi.
ooo
Halikonlahrel on suasittu lintutorni mut nysse oli koitettu polttaa. Epäilykset kohristuu yhteen tamperelaiseen lintuponkariin ketä oli kehunu et tuli mikä tuli ni hän koittaa saara palokärjen houkutelluks paikal.
ooo
Sedu Koskinen on Turun päättäjien suasios ja sai luvan puunkaatoon Samppalinnammäes vaik Osuuskaupal ei lupaa annettu. Täsä tairettiin testata et kummal on enemmäv vaikutusvaltaa S etukortil vai kokoomuksej jäsenkortil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!