turust.fi

Uutissi Turust 21.11.2016

FORI_26
Uutissi Turust. Uutislampuatina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel avettiin uus alikulkutunneli ja oltiin hämmästytnei kun liikenne ei ruvennukkan sujumaav vaan puuroutus kovi. Tämän torettiin johtuvan siit et tampereleiset ei heti kekanne mitä eroo on alikulkutunnelil ja parkkilualal.
ooo
Alko on pohriskellu et harvaan asutuil alueil vois heirän tuattei ostaa aikataulun mukasest kiärtäväst viinakauppa-autost. Kuskei jo rekrytoiraan ja kaikkist tärkiä vaatimus on ettei saa juara kuarmast.
ooo
Esiopetuksen aikastamist on ehrotettu. Mut viäläkij jää synnytyspolin ja esikoulun välimaastoon iso joukko väliinputoajii.
ooo
Urheiluu. Samen Henri Kontinen on voittanu ATP-turnauksen Lontoos siitä hualimat et siin oli joku australialaine hosumas tiäl koko aja.
ooo
Ruatsinlaivojen juapottelu koitetaan saara kuriin. Ja jos siin onnistutaan ni seuraavaks koitetaan kuivata Ruatsin eruskunnan puhemiähen illallispöytä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!