turust.fi

Uutissi Turust 20.6.2016

FORI_26
Uutissi Turust. Uutislumppurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Iltalehti tiäsi et arkkipiispa Mäkinen oli kai pitäny junas varhasen aamuhartauren Venäjäl lähteväl ryhmäl. Ennen tarjoiluu oli veisattu et Kirkasta oi Kristus meille.
ooo
MS Parman väki kertos et Jukolan Viästis oli oltu tuntikaupal auton kans kii saves, jääty kaatuvan puun alle ja yks oli eksyilly kaatosatees pimiäs mettäs samal kum muut kastus vuatavas teltas. Mut tosi kivaa oli ollu. Nyt selvis seekin et mitä se MS tarkottaa. Masokismii ja Sarismii.
ooo
Neitsytperunafestiuvaalii pirettiin Turus ja tiarustelin järjestysmiäs Haapiolt et mikä simmonen neitsytperuna on. Hän tiäsi sanno et see on simmonen peruna mitä ei pakkanen o viäl pannu.
ooo
Hyljättyjen Lemmikkijyrsijöiren avustusyhristys on saanu uuren tunnusmarssin. Sen nimi on tiätty marsuil jeesi.
ooo
Nyt on simmonen tukkamalli muatii kun ananastukka. Ehrotin parturil. Hän sanos et mul olis helpompi pitä toi melonitukka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!