turust.fi

Uutissi Turust 2.1.2017

FORI_05
Uutissi Turust. Uutissylvesterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vuasi vaihtus tosa taas ja täyty sanno et ei saa kovin hyvi arvosanoi tämä 2016. Yks Koskiner Raunistulast kenem mää hyvin tunnen sanos et vuaren vaihtamisest puheen ollen hän kyl vaihtais kuluneev vuaren Carillopottuun silmää räpäyttämättä
ooo
Psykolokitten palveluksii tarvitaan pikkasen joka ammatis nykyäns. Jopa urheilun ammattilaiset käy terapias. Potkupallomaalivahrin näin tosa ja hän sanos et oli psykoloki korostanu hänel t ihmisen tarttis uskalta heittäyty.
ooo
Lintuinfulenssaa esiintyy Turun saaristos mikä aiheuttaa 75 kilometrin suajavyähykkeen. Kovin laskeskellaan nyt et uskaltaaks Pelikaanei päästää Turkuhalliin pelama.
ooo
Turun Sanomatten keskustelupalsta netis on tukkeutunu. Suasiitellaan Kodin Putkimiästä. Sil on pruukattu liian paksut jöötit aikasemminkin sulatella.
ooo
Kulttuuriuutissi Mahrottoman miälenkiintonen kirjallisuuskeskustelu jouruttiin keskeyttämään kun eksistentialistin tartti käyrä vessas välil. Hänel oli kauhia kafkahätä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!