turust.fi

Uutissi Turust 19.12.2016

FORI_06

Uutisi Turust. Uutismaakarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Läheltä piti tilantei joulun alla. Yks tomaattihuanet Hiittisis pitävä tyyppi sanos et läheltä piti ettei saanu lämmitysöljyi käyrä täks talveks hakemas ämpäril omast rannast.
ooo
Yks raurottaja ja yks putkimiästen pomo on eronne itte rakennustyämaalt kun hee olis tykänne tehrä rivitaloo mut yhtiö sanos et rakenteil on kerrostalo. Nämät tyypit koki et heirän ilmasuv vapaust on loukattu.
ooo
Ammattinyrkkeilijä Manuel Lancia hakattiin pualitiarottomaks lauantaiehtoises illas. Hän olinihan sekasij ja kosis morsiantans kehäs.
ooo
Nykyset maanomistajat on niin hualettomii et kartan luku ei meinaa onnistuu. Tunnen yhrenkin nuaren isännän joka sekos kartalluvus nimpal et otti vahinkos joulukuusen omast mettäst.
ooo
Biokaasul käyvii risteilyaluksii kokeillaan. Ensmänen prototyyppi on Silja Eurooppa misä tukittiin vessaputket.Kaasut oli kyl kovat mut ei se paatti mihenkän plaaniin noussu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!