turust.fi

Uutissi Turust 17.7.2017

FORI_31
Uutissi Turust. Uutisampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Iltalsanoman lööpis paljastettiin et Neuvostoliitos koulutettiin ennen Talvisotaa hirvii sotilastarkotuksiin. Twitteris riahaannuttiin ireoimaan et jos olis onnistunu ni olis tullu muutoksii Tuntematon Sotilas -romaanissen. Rokkakin olis voinu sannoo et ”Sit ku hänen sarvet on tuon närreen kohal ni hänel tulloo noutaja”.
ooo
Paavo Väyrynen on ilmottautunu presirenttiehrokkaaks jos saa vaan tarpeeks kannattajakortei kootuks. Tämä on Väyryselt suuri uhrautuminen kun hän joutuu luapumaan Kansalaispualueen puheenjohtajuurest. Tätä on pahotelleet pualueen jäsene. Molemmat.
ooo
Suami on saavuttanu naku-uimisen Maailman ennätyksen ja entinen ennätyksen haltija joutus jäämään ihan muutaman tuuman häviöl. Olis jääny enemmänkim muk kun oli hyvin kylmä vesi.
ooo
Presirentti Trumppi herätti huamioo huamauttamal Ranskan presirentti Makronin pualisol et tämä on nätti ja hyväs kunnos. Juu kai sen ittestänne tiärätte sanos frouva kun on nuari pualiso ni kyl see norjistaa.
ooo
Ilkka Ike Kanerva on ehrottanu et naisil tarttis olla jonkullainen maanpualustusvelvollisuus kans. Toistaseks tämän on estänys se et on sanottu et rintatliiveist ei saa pinkkaa. Ike on kumminkin innokas koittama.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!