turust.fi

Uutissi Turust 17.10.2016

FORI_02
Uutissi Turust. Uutispulsaattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
On ruvettu tekemaään vakavasten töitä suamalaisen klassikkokirjallisuuren markkinoimiseks ulkomail. Kiveekän ei jätetä kääntämättä.
ooo
Niinkus tiäretään Turku on kulttuuripääkaupunki ja henkellinen pääkaupunki No nys sai Tampere sen kasinon mikä tarkottaa et jatkosTampere on Suamen sökö pääkaupunki.
ooo
Norjalainen Therese Juuhaukki ketä on voittanu olumppialaisis ja mm-kisois on kärynny rouppinkist. Hän sanos et see on häneen tarttunu huulirasvast. Ja eiks laulus sanotakkin et kun hymyhuulet sulla on niin kullan kyllä saat.
ooo
Donaltti Rumppi on haastanu et tarttis järjestää rouppinkitesti ennen telkkarin vaaliväittelyy. Hänem miälestäns Hillaru Clinttoni nualee huulians nimpal et sen on pakko parataa suarituskuykyy. Ja Clinttoni vastaväittää et Trumppi pyrkii nualemaan jopa toisten huulii.
ooo
Ristisanatehtäväs oli kysymys et mikä on ruatsinkiälinen lentopalloo pelaava saviseudun jyrsijä. Ja vastaus oli et Loimaan hurri kani.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!