turust.fi

Uutissi Turust 16.1.2017

FORI_01

Uutissi Turust. Uutisaallonmurtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Taideväärennyksist on kovin kohkattu kun on oikeures torettiin et jopa satoi väärii arvotöitä on ihmisten seinil. Ekonomi Karlssoni sanos et hänen Eelfeltti on varmuurel aito. Hän oli tarkastanu asian Edelfeltin omilt nettisivuilt.
ooo
Kokonainen puutalo hinattiin poies paikaltas ja siirrettiim muaal Puistokarul viikovvaihtees. Moni silminnäkijä ei yhtää hätkähtäny kun nee luuli et kysymykses oli Caravan Showssen menos oleva uusmalline asuntovaunu.
ooo
Eurosportin enklanninkiälinen selostaja ei ossa sanno Mäkäräinen vaan sanno Makkarainen. Musta makkarainen on halventava nimitys.
ooo
HK Scan hakee myyntierustajii. Heiän toivotaan olevan mahrollisimman silavakäytöksissi.
ooo
Mister Beania näytelly Rowan Atkinsson näyttelee komissario Maigrettii. Koko ajan sitä orottaa et koska se nialasee piippuns. Tai jotta
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!