turust.fi

Uutissi Turust 15.8.2016

FORI_12
Uutissi Turust. Uutispankkiirina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Askaisten kurkkumarkkinoi pirettiin jo 33 kerran.Kurkui oli myynnis mones muaros. Saadut varat käytettiin investointeihi. Niil ostettiin lisä kurkun kostuketta.
ooo
Kuupan resirentti Fidel Kastro on 90 vuaden ikkänen ja henki viäl pihisee vaik on hänen sanottu sairastavan syäpää. Kansalaiset anto pikkasen vinkin hänel ja anto lahjaks 90 metrii pitkän sikarin.
ooo
Ministeri Jussi Niinistön avustaja oli ostanu Tukholmast nuuskaa valtion kortil. Makso rahat poies kun oli väärinkäytös. Jos olis ollu RKP-ministeri kysymykses ni ei olis tarvinnu. Ols ollu kulttuuriteko.
ooo
Katteltiin olumppialaisist juroo ja jalkapalloo tosa ja torettiin et lajeis on eroo. Jos juros ei revi tarpeeks vastustajaa ryysyist ni saa varotuksen, jalkapallos saa jos repii.
ooo
Venäjä on syyttäny Ukrainaa et se on hyäkkäilly Venäjän kimppuun Krimin rajal. Äijät toril pohtis tätä ja tuli sihen tulokseen et torennäkösest on hyäkkäys tapahtunu Mainilan kyläs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!