turust.fi

Uutissi Turust 15.5.2017

FORI_36

Uutissi Turust. Uutisveskarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun tullis on koulutettu ensmänen nuuskakoira. Koulutukses meni kaik hyvin paitti see oli onkelmallis et se nuuska ei aluks millään pysyny sen koiran huulis sil kun on aika kappiat ikenet.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli antanu pojallens rahaa et se vois ostaa mammallens jonkun kivan äitienpäivälahjan. Poika oli ostanu sil mopoauton koristevanteet. Mikkä mamma oli hänel lahjottanu saman tiän. Jo kävi tuuri oli poika sanonu.
ooo
Turku vahvistaa asematans eläväkuvakaupunkina. Seuraavaks on tiättävästen Blue lagoon eli sininen laguuni eläväkuvan jatko-osa on tarkotus kuvata Littoistenjärvel.
ooo
Denniksen ravintolaan on tulos uuret yrittäjät muummuas Ilves-ikoni Raimo Raipe Helminen on porukas mukana. Turun elintarvikevalvonta on varpaisillans: mustamakkarapitsaa ei sais listalle tulla kumminka.
ooo
Kyberhyäkkäys on iskeny jo 150een maahan. Se jumittaa tiatokoneet. Yks Koskinen Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et hänelt se oli jumittanu jopa klapikoneen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!