turust.fi

Uutissi Turust 14.11.2016

FORI_17

Uutissi Turust. Uutisvimpelinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ameriikan presirentivvaalit oli ja meni mut tulokseen oltiin mones paikas tyytymättömii ja protestointi sai erilaissi muaroi. Niin pitkäl mentiin et esimerkiks Turun filharmonises orkesteris lopetettiin trumpetistien tervehtiumine.
ooo
Eikä täsä viäl kaikki. Ruattinkiälinen Turku protestois simmottos et strumpbyxorna on mones huushollis poltettu.
ooo
Ranskas Marie le Pen uskoo et hän voi päästä presirentiks kun Trumppikin pääsi. Naissukupuali ei pitäis olla este niil kenen miälest vahvuus on Penis.
ooo
Isänpäivää viätettiin ja ekonomi Karlssonikin käväsi pikasest Audillans viämäs isäukollens kortin. Ja paluumatkal ajo tutkaan ja sinitakit vei hänelt kortin.
ooo
Ittelläkin kävi liikentees hyvä tuuri. Kerkisin juur talvirenkaat vaihtamaan ennenku lumet sulas.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!