turust.fi

Uutissi Turust 13.6.2016

FORI_16

Uutissi Turust. Uutiskantturana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu jonkuvverran polemiikkii et kummottos Petteri Orpon sukunimi taipuu et onk see orvon vai orvokin vai kui. Aleksanteri Stuppi kuultiin mutisevan et se taipuu samal taval ku Brutus – brutukseni.
ooo
Helsinkis pyäräiltiin alastomana vallan ekolokisuuren ylistämiseks. Äijii oli kaik melkkest ollu. Ei see kullemma kippiää tehny paitti yhrel tyypil kenel oli pyäräst satula irronnu.
ooo
Kaarinas oli korjattu talteen ylirasittunu kirjekyyhky. Torennäkösest pulu oli koittanu nourattaa Postin uusii standardei ja koittanu leikata nurmikkoi välil mikä on lyhkäjalkasel tipul ihal liikaa.
ooo
Simmonen kone on kehitetty mikä ossaa kopioira erilaissi haju ja tuaksui. Yks ekonomi Karlssoni sanos et ei ol uutine. Hänel oli jo 80 luvul simmonen auto minkä katalysaattori osas haista piarult.
ooo
Jenny ja Sauli Niinistö tuli taas mökil Kultarantaan viikovvaihtees. Oli katiskan laittane ja erän mölkky pelanne ennen ku meni saunaan. Huamenis olis Saulil tarkotus pestä ikkunat ja Jenni laittaa kiljun juhannukseks käymä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!