turust.fi

Uutissi Turust 13.2.2017

FORI_14

Uutissi Turust. Uutisaggrekaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Niämi oli tiätävänäns et Kiskon Aijalan kaivokses olisis käytetty samallaissi petonissi tukipilarei kun TYKSin tyämaal Turus.
ooo
Jetro Ruustetti oli eksyny Alpeil mustaar rinteeseej ja kolhinu ittettäns pahanpäiväsest. Sen siit sai kun ei ollu ollu kunnon monoi vaan ne siniset muavitöppöset.
ooo
Ei noi tiäremmiähekkän kaik ihan täysraittiita ole. Määkin tunnen Tuarlast yhren fyysikon ketä ain saunaj jälkeen ottaa hiukkasen.
ooo
Humalistonkarun ärräl oli myyty kahren ja pualen miljoonan lotto. Piti olla vaan yks voittaja mut pelkästäns viäreises Silver Moonin karaokepaaris on jo pualen tusinaa tyyppii koittanu saara ostetuks vellaks ison tuapin lottokuponkii vilauttamal misä kuulemma on se voitto.
ooo
Naantalin kaupunkintalon kaffehuanees oli teksti teevees huamattu otsikko ”Miesten MM-syöksy myöhässä”. Oli oltu yleisest sitä miältä et parempi niin ku ennenaikane.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!