turust.fi

Uutissi Turust 12.9.2016

FORI_16

Uutissi Turust. Uutisparpaarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehres oli et Miikkael Junknerilt oli polkupuyärä viäty. Jatkuvii vastoinkäymisii hänel. Ensiv viätiin rario ja sit meni pualue alta ja ny fillariki vaik see sitäkin innokkaasten oli polkenu.
ooo
Nelosen jääkiakkolähetykset suunniteltiin Tampereen teknillises korkeakoulus ja yhristettiin kaks tuttuu tekniikkaa. Ääni tuli suarana mut kuva nauhotettuna.
ooo
Valtteri Pottas on naimisiim menny. Luulis tulosten paranevan kun hänelläkin on nyj joku ketä neuvoo kuin ajeta.
ooo
Ekonomi Karlssonii sanotaan nykyään Yle-Karlssoniks. Se kävi Riios ja juhli omat synttärit ja sihen sen kaik tämäv vuaren rahat meniki.
ooo
Rajavartioil on annettu ohjeet et keitä erityisest kannattaa pitää riskeinä lentokenttien turvatarkastuksis. Ensmätteks simmosi kenel on Syyrian passi. Toiseks simmossii henkilöi kenel on neulan jälkii käsivarsis. Ja eniten simmosii kenel on Samsunkin uurempi puhelin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!