turust.fi

Uutissi Turust 12.12.2016

FORI_02

Uutissi Turust. Uutisfaktorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Palmunen sanos et hän tuntee kaks yläasteikäst fllikkaa mikkä oli päättäne tehrä ittelläns ihmiskokeen ja pärjätä viikon ilmam minkäällaissi nykyaikassi kommunikaatiovälinei. Pelkästäns perinteiset vanhanaikaset viästittämiset oli heil käytös. Tämä feisapuukki ja tekstarit.
ooo
Demokraatti lehden koko koteihin tilattu painos oli hävinny johonkin postis mist tuli sanomist. Onneks pualevviikom mais toinen lehti löytys.
ooo
Metsämäen perjantairaveis juttelin ohjastajitten kans ja kuulin et suasikki-iltapala on nyhtökaura. Kätevää kun pärjää samoil eväil konin kans.
ooo
Olin Nordkalkin pikkujouluis ja kuulin et vallankil Lohjan kaivoksel varrotaan et pukki tua lahjoi pulkal mitä vetää Kalkki-Petteri Punakuano.
ooo
Urheiluu. Suamen salibändyjoukkueen mahrollisuuret harjotteluun on olle rajalliset huanojen välineiren tähren. Oli jopa pallot olle ihan täys reiki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!