turust.fi

Uutissi Turust 11.7.2016

FORI_10
Maanantaissi uutismustikoi..
Tual Aboavetus-museos alettii tehrä arkkeolookisii kaivauksii ja alotettii omast kellarist. Siin ku kellarii siivottii, ni sielt löyty koppa melkee satavuatiait vesipulloi, mis oli ollu ratioaktiivist juamavet. Ilmankos ei sillo viäl tarvittu heijastimi, ku kaik hehku muutenki pimees.
Yks Shimo tualt ylioppineittekyläst järkkäs viimeperjantain suure kemu, ku se sai vihroinki paperil räntätyks esikoisnovellikokoelmans. Ei siin mittä, mutku se o jo sen toine tekele. Sit ku se kirjottaa romaani, se o taas varmaa esikoine. Montakoha esikoislast sil mahta ol?
Posti o taas kaikkie hampais, ku parhaimmillas kirjee meno Pernost Piikkiösse vie kaks viikkoo. Virtane Lonttisist kyl oli sitä miält, et ei se nii välii oo, vaik ei tulis postii enää ollenkas, ku sielt kuiteski tulee vaa laskui ja karhui ja mainoksi.
Poliisiuutissi. Viikoloppun ol paatil kulkeva poliisit pysäyttänee yhe äijän tual Velkua suunnal ja puhalluttanee. Ku viisari oli noussu sevverra ylös, et meni laittoma pualel, ni ukko oli loikannu vette ja alkanu kroolata karku. Mut äkkiäkös se oli sit onkittu ylös ja saati viäty verikokeisi.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!