turust.fi

Uutissi Turust 11.4.2016

FORI_28
Uutissi Turust. Uutisansarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Eruskunta on hyväksyny uuren parisuhrelain minkä mukkaan parisuhtees saa olla kenen kans tykkää sil varauksel et jos ei oo parisuhtees ni ei pääse Tempteissön Islanti -ohjelmassen.
ooo
Varsinais-Suamen sairaahoitopiirin johtajan valinta jäi pöyräl. Kun kyselytiin et kuin kauaks ni sanottiin et sihen asti et Virolaisen Petri oppii lisää ruattii.
ooo
Mäkine oli vaihtanu kanavaa poies pualuejohtajien väittelyst ja kattonu sen sijast Avalt ruattalaisen dekkarin. Ei auttanu. Oli kumminkij joutunu kattomaan ennalt arvattavaa kököst näyteltyy draamaa.
ooo
Urheiluu. Olkus oli juttuu et onk Vormulasäännöt jollan taval sekavii nykyäns ja yksmiälissii oltiin siit et aika ajoin on.
ooo
Olkiluato laittaa yhren yksikön kiinni viikoks. Henkilökunnal suasitellaan uutta harrastust mikä on polttoainesauvakävely.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!