turust.fi

Uutissi Turust 10.4.2017

FORI_04

Uutissi Turust. Uutisääntellaskijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Muutamis kunnis ei sähkönen luettelo toiminu ja äänestettiiv virheellisest. Turus hallistuspualueiren väki irvisteli et äänestettiin vihreellisest.
ooo
Vaalituloksist kirjotetut uutiset teki Yles nyt ensmäst kertaa robotti. Tämä näkys jäljes misä oli selväst enemmän empaattisuut kun ennen.
ooo
Olin Uudeskaupunkis keikal ja pettysin pikkasen. Kun olin Taivassalos sain silakoi, Askaisist sain maustekurkui ja Laitilast sain kaks kennoo kanammunii. Mut Ugist en orotuksist hualimatta saanu Mersuu.
ooo
Sanströmmi sanos et hän kyllästys kun joutus ain kääntymään takas tarkistamaan et unhottuskos kahvikeitin pääl. Hän kimmastus ittelles nimpal et nykyäns kun hän lähtee kotoo poies ni hän ottaa ain kahvinkeittimen ja silitysrauran mukaan.
ooo
Helsinkiin suunniteltu suurmoskeija on herättäny vastustust. Onkin ehrotettu et hanke kannattas toteuttaa Tampereel kun siäl on minareetti valmiina. Tämä Näsinneula.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!