turust.fi

Uutissi Turust 10.10.2016

FORI_26
Uutissi Turust. Uutisvampyyrina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Koktail -sana on menos kiällettyjen joukkoon Suames. En heti ymmärtäny et mikä se koktaili on mut sanakirjast löytys et se tarkottaa kukonhäntää. Eli on sii Ronalt Trumpin tukkalaite.
ooo
Lapsiasiainvaltuutettu vaatii et synttäreitten perusteel tapahtuva kiusaamine on saatava loppuma. Alkajaisiks pannaan toppi Ike Kanervan 60-vuatisbileitten nälvimisel.
ooo
Liados oli ammuskeltu firmabileis mikkä pirettiin muistaakseni Tulitussuan teollisuusalueel.
ooo
Ekonomi Karlssonin anoppi vihaa Karlssonii nimpal et oli ostanu sil syhttärilahjaks matkan Tampereel kattomaan Huuhkajitten pelii.
ooo
Ruissalon veteraanikuntoutukses olevat äijät olis tykänne katto telkkarist Herkule Poirot mut kun oli perkulen hoirot samaan aikaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!