turust.fi

Uutissi Turust 1.8.2016

FORI_14
Elon ensimmäise uutisse
Muistaka ny hyvä ihmise, et vaik loma alkka olla lopuillas, ja järvis ja merelahris on sitä sinilevä, mikäkyl oikkeesti o aika vihreetä, ni älkkä juoko tai antaka sitä eres elukoil. Ja ei parane käyttä eres saunas löylyveten, siit ku leväpilvee henkittää, se o se kaikkist vaarallisi juttu. Ja jos käy levävetes uimas, ni sit pitäs kaatta päälles puhrast vettä jälkkepäitte pari ämpärii.
Turus ravattii viikonloppun Kuninkuusravi. Paikal oli melkkest viiskytviis tuhat vkävijää kolme päivä aikan. Samaa aikaa ku oli viel Laituripilee ja Swanrekatta Airistol, ol kaik mahollise ja vähä mahottomatki majapaika piukas, jotku joutu pötköttele jopa leikkimökeis pihoje perukoil.
Anttila lopet Turus ja avas taas toukokuus tehräksee sit melkkest samantein pankroti heinäkuus. Ny ku sit alkovat loppuummyymää tavaroitas, ni jono oli semmukase. Jossai Hesa suunnal oli laitettu sellasetki kyltit kassoil, et arvioitu jono kesto olis melkkest kolme tuntii..
Seittemäs elokuut piretä avointe puutarhoje päivä Jos sul o hinku käyrä iha luvan kans kattelemas, milt muitten pihoil näyttä, ja vähä vaik samal rosvota ireoit, ni ei muuta ku menoks vaa, niit on mont satta mukana ympärs Suamee.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!