turust.fi

Uniikit korut valmismalliston hinnnalla. Ei kalliita välikäsiä

auholmberg_etelamerenhelmi   auholmberg_kuva1    auholmberg_ilmo-oikea

Kultasepänverstas Au-Holmberg on kultaseppämestari Petri Holmbergin perustama yritys joka suunnittelee, toteuttaa ja myy uniikkeja koruja jalometalleista. Korut valmistetaan paikanpäällä ja voit seurata kultaseppämestarin työskentelyä myymälän puolelta.

Myymälän valikoimista löydät uniikit arvokorut sekä arkisemmat piensarjoina valmistetut hopeakorut. Erikoisuuksiin kuuluu kattava valikoima Lapin kultahippuja, joista voi valita mieluisan. Voit viedä sen tuliaisena kotiin sellaisenaan tai teettää siitä vaikkapa riipuksen itsellesi.

Tule aistimaan ja kokemaan luovuuden ja designin ilmapiiri vanhan Manillan köysitehtaan seinien sisäpuolelle. Verstaamme sijaitsee “täl puol jokkee” vierasvenesatamaa vastapäätä. Keskustasta paikan päälle pääset kävellen, pyörällä tai linja-autolla kaunista Aurajoen jokivartta ihaillen.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Kultasepänverstas Au-Holmberg

Kultasepänverstas Au-Holmberg suunnittelee, toteuttaa ja myy uniikkeja koruja jalometalleista. Uniikit korut eivät ole valmismallistoa kalliimpia, koska ne valmistetaan alusta asti itse ja näin ollen toiminnasta puuttuu kalliit välikädet.

Avoinna:
Arkisin 10.00 - 16.30 tai sopimuksen mukaan