Tunnelmallinen lelukauppa Turun sydämessä – jo yli 100 vuotta! | Turust.fi | Uutissiturust.fi
turust.fi

Tunnelmallinen lelukauppa Turun sydämessä – jo yli 100 vuotta!

casagrande_ilmo

Leluliike Casagrande ilahduttaa leikkimielisiä lapsia ja aikuisia Turun keskustassa. Idyllinen liikkeemme kiskaisee sinut heti ovella mukaan ihanien satujen ja leikkien maailmoihin. Löydät valikoimistamme lelut ja pelit kaikenikäisille: tunnemme lelujen maailman mitä mainioimmin ja autamme mielellämme löytämään sen täydellisen.

Mikäli etsimääsi lelua ei ole hyllyssä, me teemme parhaamme hankkiaksemme sen sinulle! Jos et pääse käymään liikkeessämme, toimituspalvelumme postittaa lelut toivomaasi osoitteeseen.

Ilmapallot yrityksille ja erilaisiin juhliin!

Saat kauttamme ihanat ilmapallot esim. syntymäpäiville ja muihin juhliin. Pallot toimitetaan paikan päälle täytettyinä ja jakonaruilla varustettuina. Ilmapallot voi tilata myös omalla painatuksella!
Mainosilmapallo on tehokas ja positiivinen tapa näkyä. Palloon voidaan painaa joko yhdelle tai kahdelle puolelle haluamanne teksti, logo tai symboli, tietenkin yrityksenne väreissä.

Lelumuseo

Peltiset autot, posliinipäiset nuket, suuret keinuhevoset, paperinuket, teeastiastot, nukkekodit ja monet muut lelut löytyvät vitriinien hyllyiltä. Jokaisen lelun pinnalla näkyy merkkejä leikeistä, jokaisella lelulla on oma historiansa ja tarinansa. Kunpa lelut osaisivat puhua.
Lelumuseo on avoinna sopimuksen mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan entisaikojen leluihin. Ota yhteyttä tai kysy myyjiltämme.

Leluliike Casagrande

Lelukauppa Casagrande on palvellut lapsia ja aikuisia Turussa jo yli 100 vuoden ajan. Linnankadulla, aivan torin tuntumassa sijaitsevasta liikkeestämme löydät laajan leluvalikoiman aina vauvojen ensileluista upeisiin itse koottaviin pienoismalleihin.
Saat kauttamme ihanat ilmapallot esim. syntymäpäiville ja muihin juhliin. Pallot toimitetaan paikan päälle täytettyinä ja jakonaruilla varustettuina. Ilmapallot voi tilata myös omalla painatuksella!
Palvelemme MA-PE 10-18, LA 10-15.