turust.fi

Digilind myy, asentaa ja huoltaa tietokoneet, tv:t, digiboksit sekä dvd/audiolaitteet

digilind_mainos

Digilindin ammattilaisilla on pitkä kokemus erilaisten laitteiden huollosta, asentamisesta ja myynnistä. Vankka asiantuntijuus takaa nopean ja vaivattoman palvelun. Kotikäynnit, jotka liittyvät huoltoon ja asennukseen, pyrimme toteuttamaan Turun nopeimpiin kuuluvalla aikataululla, 1- 2 päivän sisällä yhteydenotosta.

Palvelemme arkisin klo 10.00-17.30 ja la klo 11.00-13.00 Liikkeesemme on helppo pääsy suoraan katutasolta ja parkkipaikat liikkeemme edessä kadulla. Samoissa tiloissa toimii myös Tv-Saarni Ky.

Digilind

Myymälästämme saa kaikki uusimmat tietokoneet, televisiot, digiboksit, radiot ja dvd laitteet. Asennamme myös tietokoneet, tulostimet, televisiot ja muut tuotteet asiakkaan kotona vaivattomasti toiveiden mukaan. Huoltoa kaipaavat laitteet huollamme myymälässä tai tarpeen vaatiessa paikan päällä asiakkaan luona. Toimintamme perustuu yksilölliselle ja nopealle sekä vaivattomalle asiakaspalvelulle. Pyrimme tekemään esimerkiksi kotikäynnit muutaman päivän sisällä pyynnöstä.

Tietokoneiden ja tablettien huolto- ja korjaustyöt, tiedostojen palautus, kustannusarviot vakuutusyhtiöille, laitteiden turvallinen ja ilmainen kierrätys, WLAN- ja lähiverkkojen asennus sekä koti- ja toimistokäynnit.

Edullinen. Lähellä. Nopea. Luotettava.